У Львові перехожі виявили труп чоловіка на пасажирському сидінні автомобіля служби таксі. Видання "Кримінал" розповідає про подробиці події.

Повідомляється, що в суботу, 6 червня, був виявлений труп чоловіка в автомобілі служби таксі на перехресті вулиць Боберського та Кульпарківській. Посилаючись на власні джерела, у виданні розповіли, що на пасажирському сидінні машини Skoda Fabia було знайдено тіло чоловіка без ознак життя.

У Львові виявили труп чоловіка в машині служби таксі / скріншот з відео

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, які, в слідстві огляду тіла, встановили, що слідів насильницької смерті виявлено не було. Коли і чому помер чоловік належить дізнатися судмедекспертам.

Особу чоловіка вдалося встановити – загиблому було 37 років, а про його зникнення заявили родичі ще 5 червня 2020 року. Що посприяло смерті чоловіка і як це сталося належить з'ясувати правоохоронцям і медикам.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На даний момент співробітники поліції з'ясовують усі подробиці події, вирішується питання щодо правової кваліфікації. На місці інциденту працювали співробітники швидкої медичної допомоги, патрульної поліції та слідчо-оперативної групи.

Нагадаємо, раніше під Львовом 17-річний хлопець трагічно загинув при загадкових обставинах.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару.

Також Знай.иа писав, що у Львові сильно травмувався маленька дитина, який вдарився об автомобіль.