У Львові у міській раді все майже закінчують ремонтні роботи.

Про це написав депутат ЛМР і керівник ГО “Варта1” Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у будівлі Львівської міської ради на площі Ринок до вже підходить завершення ремонт. Робітники все практично закінчили всі заплановані роботи.

Фото Ігор Зінкевич


Проте депутат Ігор Зінкевич заявив, що він проти таких змін у міській раді Львова, адже вважає, що ці кошти можна було витратити на більш потрібні речі.

Фото Ігор Зінкевич


“Я особисто не підтримував цю ідею про зміни ради і не голосував, лишуся на своєму — це було не на часі й стара зала мені подобалася”, — написав депутат Ігор Зінкевич.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Фото Ігор Зінкевич


Варто нагадати, що вартість ремонту у Львівський міській раді становить десять мільйонів гривень. Зазначимо, що у дану вартість не входять меблі та техніка які планують замінити у ЛМР.

Фото Ігор Зінкевич

Фото Ігор Зінкевич

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів застряг на карантині, пом'якшення не сталося – коли місто повернеться до звичайного життя

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий дозволить львів'янам підкачати прес, але дітям доведеться сидіти вдома - що зміниться в місті з ослабленням карантину

Також «Знай.uа» писав, що Садовий залишив львів'ян під замком, - рано раділи, карантин не закінчився