У Львові почалося зменшення кількості виявлених випадків коронавірусу, а це означає, щл є всі шанси, що вже у цю п’ятницю, 5 червня, можуть послабити карантин у місті.

Про це у ранковому ефірі на радіо «Львівська хвиля» сказала заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Про це передає прес-служба Львівської міської ради.

«Ситуація з коронавірусом у місті стабілізується. За останню добу проведено 506 ПЛР-аналізів, з яких 34 позитивних, що становить 7%. За цю ж добу одужало 17 осіб. Тобто загалом ситуація покращується.

Вулиці Львова, фото: То є Львів
Вулиці Львова, фото: То є Львів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вчора відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, на якому враховувалось рішення обласної комісії і карантинні заходи не послабили до 5 червня. У п’ятницю знову відбудуться наступні засідання комісій, де й будуть прийматись рішення про послаблення, з огляду на динаміку захворюваності", — сказала Ірина Маруняк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів застряг на карантині, пом'якшення не сталося – коли місто повернеться до звичайного життя

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий дозволить львів'янам підкачати прес, але дітям доведеться сидіти вдома - що зміниться в місті з ослабленням карантину

Також «Знай.uа» писав, що Садовий залишив львів'ян під замком, - рано раділи, карантин не закінчився