У Львові співробітники Муніципальної варти перевищують свої повноваження, влаштовуючи перевірки громадянам та магазинам нібито за недотримання карантинних обмежень. При цьому вони самі не дотримуються вимог карантину, стверджують у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Муніципальна варта не дотримується правил карантину, ходять юрбою, завалюють в магазин з не зрозумілими перевірками і претензіями, самі без рукавиць людей дістають за їх відсутність, хамлять, коли стала телефонувати у поліцію, втекли», - зазначає авторка посту.

«Гаряча лінія міста Львова чомусь пост не пропустила і звернення по телефону не прийняли, сказали - дзвоніть у поліцію», - додає автор відео.

«В рукавицях не зручно штрафи виписувати і руки в кишені ховати», «Пора цих півнів гнати в шию і створити варту, як у Києві, з ветеранів», «А та бидловарта має якісь юридичні повноваження на перевірки?», - коментують ситуацію львів’яни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Бачили, скільки людей стоїть в черзі? Це результат закриття ринків, стояти годинами в черзі - це нормально?», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, у Львові через кризу, викликану карантином, вирішили скоротити майже дві сотні чиновників. Про це у своєму відеозверненні заявив мер міста Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше Садовий надумав "в’їхати" у кабінет мера на швидкій, нову аферу викрили в зародку