У Львові з найбільшої фракції у міській раді міста одразу вийшли п'ять депутатів.

Про це повідомив на позачерговій сесії депутат Тарас Кльофа, передає "Варта-1".

Так, стало відомо, що у четвер, 28 із фракції “Самопоміч”, яка є найбільшою у місій раді вийшли п’ятеро депутатів. Вони створять окрему депутатську групу "Позафракційні".

Фото Варта-1



"Власна позиція чи окрема думка депутата фракції може тягнути за собою ігнорування об’єктів та напрямків, ініціатив та програм. У кожного є вибір між альтернативою мовчки погоджуватись з партійною позицією, навіть якщо вона викликає внутрішнє несприйняття або відмовитися діяти за подвійними стандартами. Тому ми прийняли рішення про вихід з фракції з партії «Самопоміч» і продовження роботи у ЛМР як позафракційні депутати", – повідомив Тарас Кльофа подякував колишнімоднопартійцям.

Так, покинули фракцію Олег Береза, Ольга Посипанко, Тарас Кльофа, Ігор Стояновський, Олена Пасевич. Наразі мер Львоа Андрій Садовий ніяк не прокоментував цю ситуацію.

«Самопоміч» у Львівській міській раді тріщить по швах

❗❗❗«Самопоміч» у Львівській міській раді тріщить по швах. Нині з фракції вийшли аж 5-ро депутатів. Їхня заява шокувала усіх та навіть викликала оплески⬇️ Покинули фракцію: Олег Береза, Ольга Посипанко, Тарас Кльофа, Ігор Стояновський, Олена Пасевич.

Geplaatst door Телеканал НТА op Donderdag 28 mei 2020

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа