На вулицях Львову встановлять питні фонтани, тепер втамувати спрагу можна буде перебуваючи у будь-якій частині міста.

Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради під час засідання, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Так, стало відомо, що незабаром у центральній частині Львова встановлять фонтани з питною водою.

Фото ЛМР


Замовником таких робіт буде Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал». Вони мають проконтролювати проєктування та встановлення питних фонтанів на території міста.

Після встановлення питних фонтанів їх передадуть на баланс районних адміністрацій, на території яких вони встановлені.

Фото ЛМР


У Львові з'явиться п'ять питних фонтанчиків. Вони будуть розташовані у центральній частині міста, а саме на площі ринок біля входу в ЛМР, Біля пам'ятника Т. Шевченку, біля площі Митна, біля порохової вежі та на проспекті Свободи біля Львівської національної академії театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа