У мережі розповіли про те, що у Львові встановили понад 30 нових біотуалетів.

Таким чином, повідомляється, що у вівторок, 19 травня було встановлено в парках міста Львів 34 біотуалету. Про це повідомили в комунальному підприємстві «Зелений Львів».

У парках Львова поставили біотуалети, фото: ЛКП Зелений Львів

Співробітники відзначають, що 34 нових кабінки вже було розміщено в 18 парках міста. І при цьому, є і для людей, у яких обмежені можливості. Деякі з туалетів розташовуються в парку «Прогулянка», «Високий Замок», «На Валах», імені Івана Франка, «700-річчя Львова» і «Замарстинівський».

У парках Львова поставили біотуалети, фото: ЛКП Зелений Львів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Повідомляється, що працівники комунального підприємства «Зелений Львів» почали роботу над встановленням біотуалетів всього у п'ятницю, 15 травня, і ось, вже сьогодні всі роботи завершилися.

Нагадаємо, що Львів продовжують активно облаштовувати. Ось, недавно розповіли про те, як проходить будівництво дороги державного значення у Львівській області.

Траса Т-14-02 продовжує будуватися, і вже було знято близько чотирьох кілометрів дороги. Коли робота над цим закінчиться, фахівці встановлюватимуть основу з щебеню і піску разом з конструктивними кулями асфальтобетону. Працівники навіть зняли відео з дрона, де показали весь процес роботи.

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.іа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.іа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа