Львів’яни записали відеозвернення до Президента України Володимира Зеленського через бруківку на вулиці Богдана Хмельницького.

У Львові з 11 травня 2020 року розпочали реконструкцію вулиці Богдана Хмельницького. Тут планують проїжджу частину вулиці залишити асфальтованою. А саму вісь вулиці змістити, аби тротуари з обох боків були приблизно однаковими. На тротуарах мають облаштувати невеликі громадські простори з лавками, велостійками та парковим освітленням, передає "galinfo".

Проте як під час реконструкції зняли верхній, майже знищений, шар асфальту, з-під нього проступило бруковане, майже ідеальне покриття. Через це громадські активісти звернулися на Гарячу лінію міста з запитом стосовно збереження бруківки в історично важливому передмісті Львова.

Бруківка на вулиці Богдана Хмельницького


Також активісти зазначили, що під час громадських слухань більшість присутніх вимагали збереження брукованого покриття вулиці як історично важливого. Проте з кінцевих документів і з проєкту реконструкції їх побажання щезли. Після того, як від місцевої влади вони не почули жодного рішення, то львів'яни вирішили звернутися до Президента України Володимира Зеленського з проханням врятувати вулиці Богдана Хмельницького зокрема і місто Львів загалом від руйнівного керування міської влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок через карантин

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив

Також «Знай.uа» писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"