На всій території України з 11 травня планується послаблення карантину. Спочатку львівська мерія не планувала дозволяти роботу перукарням та салонам краси, проте вони змінили своє рішення.

Відтак, з 12 травня, у Львові обіцяють дати можливість працювати перукарням та салонам краси. Про це мер міста Андрій Садовий заявив в ефірі “Львівської хвилі”, повідомляє працівниця радіо у Facebook.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


"Ми планували серйозне послаблення карантинних заходів з 11 травня. Але бачимо ріст захворюваності. Тому сьогодні зранку ми будемо мати чергове засідання комісії ТЕБ і НС, де будемо розглядати питання надання дозволу працювати перукарням. На мою думку, простіше їх контролювати, коли вони працюють, ніж коли вони будуть закриті і будуть стригти людей поза правилами" – повідомив мер.

Скріншот

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Львівщині накрили гігантську схованку зі зброєю та вибухівкою, подробиці спецоперації

Як повідомляє портал Знай.ua Під Києвом чоловік влаштував стрілянину і підірвався на власній гранаті, є постраждалі

Також Знай.uа писав, що У Львові чоловік підірвав себе у подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію