Вчора, 10 травня, близько 10 години вечора на автодорозі “КиївЧопзіткнулися два автомобілі. За попередніми даними один чоловік загинув, інший отримав травми.

Про це повідомив кореспондент “Варта 1”.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Ков’ярі, (автодорога напрямку Львів – Стрий) між автомобілями “Seat Ibiza” та “Opel”.

За попередньою інформацією внаслідок аварії одна людина загинула.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

“Отже, один чоловік перебуває в кареті швидкої, йому надають допомогу, а один загинув. Постраждалий та загиблий, можливо військовослужбовці, перебувають у військовій формі.” – повідомив кореспондент.

Один з водії не надав перевагу та здійснив поворот, чим спричинив аварію.

З слів свідків “Opel” рухався у лівій смузі для повороту на заправку Wog згідно розмітки та правил об’їзду. “Seat Ibiza” на швидкості здійснив зіткнення з задньою частиною Опеля. В “Seat Ibiza” знаходилися двоє військових, один з них загинув на місці.

На місці події працюють працівники поліції, які встановлюють обставини ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові п'яний шумахер розгромив пів міста, натиснувши на газ

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові копи всю ніч ганялися за шумахером-неадекватом, - "Збив патрульного і дав по газам"

Також «Знай.uа» писав, що П'яний киянин на мотоциклі намагався втекти від проблем і зламав ногу копу, - "Яскраво бухнув"