У середу, 6 травня у Львові на Сихові на проспекті Червоної калини, 75 сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Про це з місця події повідомив кореспондент “Варта-1” Володимир Садовий.

Подія сталася у дворі житлового будинку.

“Близько 22 години, водій автомобілю “Renault” Вс5389нк перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням та в’їхав в смітники, зачепив припарковану машину, і пролетівши десять метрів по газону зупинився в МАФі.” – розповів кореспондент.

На щастя, постраждалих немає. На місці події перебувають представники поліції, які і перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння.

Драгер показав результат – 2.46 промілле, що в кілька разів перевищує норму.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

“Автомобіль зазнав не значних ушкоджень: поламаний бампер. Натомість у кіоску знесено кусок стіни, а також пошкоджено майданчик, з встановленими смітниками” – додав кореспондент.

Більш детально обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

фото: "Варта-1"
фото: "Варта-1"

Червоної Калини,75 дтп

Geplaatst door Varta1 - Варта1 op Woensdag 6 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом авто із дитиною та вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднено кадри дорожнього трешу

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві мати неадекватної дівчини, що влаштувала ДТП, знайшла їй виправдання, - "Під Ношпою і Долареном"

Також «Знай.uа» писав, що У Києві копи прибули на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні вдрабадан"