Львів'яни звинувачують мера міста Андрія Садового у використанні сміттєпереробного заводу, як засобу втримати владу.

Про це у спільноті "Варта-1" написав львів'янин Володимир Великий.

Так, за словами львів'янина міський голова Львова Андрій Садовий усі свої три каденції (а він мер з 2006 року) обіцяє збудувати у місті сміттєпереробний завод. Тобто не намагається збудувати.

"Свідченням цього є цікавий документ: "Комплексна стратегія розвитку Львова 2012-2025", написана ще 2010 року з відверто популістською метою - сподобатися електорату напередодні тогорічних місцевих виборів.

Скріншот


У цій "Стратегії" щонайменше тричі згадується про плани міської влади збудувати сміттєпереробний завод. Причому зазначається, що станом на 2010 рік інвестора для будівництва цього заводу шукають вже "біля 10 років", тобто з початку третього тисячоліття", - пише містянин.

Наразі сміттєпереробний завод у Львові не збудовано, пропри обіцянки та роки очікування.

"Йому потрібні ще 5 років влади. Як не дивно, але є ще люди, які й досі вірять його обіцянкам", - підсумував чоловік.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові варта Садового влаштувала карантинний терор містянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережу