Внаслідок загорання автомобіля, в якому перебували двоє військовослужбовців, загинув старший солдат Горбик Юрій. Про це повідомляла пресслужба 53 ОМБр.

Інший військовослужбовець отримав опіки усього тіла, за його життя боряться лікарі.

Родичка загиблого, Ірина Горбик висловила версію, про те, що в автомобілі “Зіл-131” єдині працюючі двері.

“Вчора вночі, на платформі залізничного вокзалу “Судова Вишня” здійснювалися завантаження техніки для відправки на полігон у Дніпропетровській області, де мало відбутися її відновлення перед подальшим відправленням в зону ООС. Загоряння в кабіні “Зіл-131″ сталося біля пасажирських дверцят, які, за фатальним збігом обставин, були єдиними працюючими на відкриття. Старший солдат Горбик виявився замкнений всередині на місці водія і підручними засобами намагався впоратися з вогнем. На жаль, у нього це не вийшло…”, — пише жінка.

У родичів також виникло декілька запитань до керівництва бригади і всім причетним до нічного навантаження техніки:
— під чиїм керівництвом здійснювалася переправлення на полігон несправної техніки, тим більше вночі?
— чому в кабіні не працювали водійські двері?
— чому начальник штабу батальйону не вжив максимум заходів з гасіння пожежі та порятунку замкненого в кабіні старшого солдата?
— чому на станції не виявилося пожежної машини?
— і найголовніше питання: чому родичі загиблого дізнаються про смерть старшого солдата не від представників частини, а з поста в “Facebook”?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Нагадаємо, 26 квітня, о 02:45 год., на диспетчерський пункт «Служби 101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Судова Вишня, по вул. Станційна, на вантажній платформі залізничного вокзалу «Судова Вишня», у вантажному автомобілі «ЗІЛ 131», який належить Міністерству оборони України.

На місце пожежі було направлені відділення 56-го пожежно-рятувального поста та 26-ої пожежної частини м. Мостиська. Прибувши на місце займання, весь автомобіль був у вогні, проводивши гасіння паралельно було виведено з автомобіля чоловіка, 1967 року народження, який отримав 60 % опіків тіла, тулуба, обличчя та рук 2–3 ступенів. Погасивши осередок вогню, було знайдено ще одного чоловіка в середині автомобіля, медики констатували в нього смерть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нічна пожежа в Києві знищила торгові точки біля вокзалу і "полегшила" життя Кличку - зносити не доведеться

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом вогонь знищив військову вантажівку, без жертв не обійшлося – "погасили і знайшли..."

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом вогонь залишив без даху над головою зірку українського спорту, - родина чемпіонки світу благає про допомогу