У Львівській області, у містечку Яворів, 23 квітня пожежа знищила будинок сім’ї чемпіонки світу та Європи з пауерліфтингу серед дівчат Марії Полянської. Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Як зазначається, полум’я швидко охопило дерев’яні конструкції будинку, після чого перекинулося на дах будівлі. Прибулі на місце події пожежні не встигли врятувати покрівлю, вогонь також понищив особисте майно та речі домашнього вжитку сім’ї.

На щастя, пожежа минулася без жертв, проте наразі родині спортсменки необхідна фінансова допомога.

Додамо, що влітку минулого року українка Марія Полянська завоювала титул чемпіонки світу із пауерліфтингу у ваговій категорії до 47 кілограмів.

Скрін, Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА
Фото: Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

«Чому держава не допоможе чемпіонці, яка захищала Україну?», «У нас що, є держава? У нас все на волонтерах тримається!», «Держава бідна, казна пуста, всі кошти пішли на розваги і для підняття добробуту інших країн», «Бо це не судді, митники, депутати і т. д. Це звичайна родина – байдуже, що в неї є донька чи син, які прославляють нашу державу!», - обурюються у коментарях до посту українці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аграрії та фахівці пояснили, яким буде врожай 2020, що опинився під загрозою через пилові бурі.

Також діти із Творчої школи Павла Табакова піснею благають паліїв зупинитись.

Крім того, Знай.ua писав, що пожежа в Полтавській області спалила понад 50 га лісів і полів.