У Львівській області вогонь знищив автомобіль, що належав Міністерству оборони України. У пожежі загинула одна людина, ще один госпіталізований з сильними опіками. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини.

За даними рятувальників, у пожежі постраждав вантажний автомобіль "ЗІЛ-131". Займання сталося близько трьох годин ночі, у місті Судова Вишня на вулиці Станційній. Вогнеборцям повідомили, що горить автомобіль на вантажній платформі місцевого залізничного вокзалу. На момент загоряння усередині автомобіля знаходилися двоє чоловіків – один з них загинув, а другий сильно обгорів.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Коли пожежники прибули за викликом, виявилося, що автомобіль вже повністю охоплений вогнем. Врятувати з полум'я вдалося лише 53-річного чоловіка, але він встиг отримати 60% опіків всього тіла. Сильно постраждали обличчя, тулуб і руки.

Загасивши полум'я, рятувальники натрапили на обгорілий труп ще однієї людини.

Силами вогнеборців вдалося запобігти загоряння сусідніх автомобілів, причини та обставини трагедії з'ясовують правоохоронці.

У Харкові пожежу знищив легковик посеред вулиці, півмашини - як не було, кадри екстриму

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві майже десяток "маляток" перетворилися в попіл серед ночі, - пожежники не встигли

Також «Знай.ua» писав, що У Львові горе-палії замість трави спопелили машини. А якби рвонуло? Кадри за крок від трагедії