15 квітня у Львові відбувся гучний інцидент. На вулиці Котляревського, біля однієї з лікарень міста прогримів вибух. Повідомляється, що в результаті події загинула одна людина. Чоловікові на момент смерті було 43 роки. Як заявили представники МВС у Львівській області, саме він став ініціатором вибуху.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Повідомляється, що чоловік з невстановленої метою прийшов до будівлі лікарні і мав при собі ручну гранату. Біля медичного закладу він і привів вибуховий пристрій в дію. Зараз поліція розглядає дві версії події – самогубство і нещасний випадок. За попередньою інформацією, підривник був один, і ніяких спільників не мав.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На даний момент встановлюються обставини події. Зокрема, поліція з'ясовує, звідки чоловік взяв гранату, і якими були його мотиви для самопідриву. Особистість підривника вже встановлена, однак в інтересах слідства не розголошується.

Нагадаємо, у Луганську прогримів потужний вибух, вибуховий пристрій знаходився в легковому автомобілі

Як повідомляв портал Знай.ua, під Львовом на занедбаному заводі знайшли підозрілий труп чоловіка - такої смерті й ворогу не побажаєш

Також Знай.ua писав, пандемія спустошила вулиці Львова