У вівторок, 14 квітня, на території насосної станції в Дрогобичі на вулиці Ірини Вільде, що на Львівщині знайшли тіло чоловіка.

Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

"О 14:30 на вул. Ірини Вільде на закинутій території насосної станції в приміщенні, яке було затоплене водою (розміром 6×5м, глибиною 4 м), виявили тіло потопельника", – написано в повідомленні.

Особу загиблого вже встановили. Це – мешканець села Раневичі Дрогобицького району, 1962 року народження. Під час попереднього огляду поліцейські не виявили на тілі чоловіка ознак насильницької смерті.

Обставини події з’ясовують правоохоронці. Тіло скерували на експертизу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

потопельник, джерело: Varta-1
потопельник, джерело: Varta-1

Нагадаємо, 9 квітня в селі Ст. Дідушичі у Львівській області сталася надзвичайна пригода в результаті якої загинув чоловік. Повідомлялося, що близько 19:00 до Служби порятунку повідомили, що в селі Ст. Дідушичі на вул. Гошівська, Стрийського району стався зсув ґрунту, під час копання криниці на приватній земельній ділянці.Рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Моршин зреагували миттєво і виїхали на місце події.Повідомляється, що в результаті зсуву загинув чоловік 1968 року народження, він потрапив під шар землі під час робіт в колодязі. Рятувальники провели необхідні роботи й витягли тіло загиблого з-під завалів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом гасили палаюче звалище і наткнулися на обвуглений труп, "похований" в смітті

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічне кохання тут ні до чого. Шукають вбивцю

Також «Знай.uа» писав, що На Львівщині врятували коня, що звалився у відстійник - зворушливі кадри другого народження