Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, у Бродах на Львівщині горіло сміттєзвалище. На місці пожежі виявили обгоріле тіло чоловіка.

12 квітня, близько 15.25 год., у м. Броди по вул. Богуна, на сміттєзвалищі виникла пожежа. На території сміттєзвалища було виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя, пошкоджене вогнем.

Близько 16:30, пожежа була ліквідована.

ліквідація пожежі, скріншот з відео
ліквідація пожежі, скріншот з відео

«Близько 15.25 год., у м. Броди по вул. Богуна (без номера), на сміттєзвалищі виникла пожежа. Близько 16:30 год., пожежа була ліквідована. На місці пожежі виявлено обгоріле тіло невстановленого чоловіка. Обставини події та особу загиблого встановлюються", -написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На місці події працювала слідчо-оперативна група Бродівського відділення поліції. Як попередньо встановили поліцейські, чоловік загинув внаслідок займання паперового сміття. Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини його смерті.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "нещасний випадок". Проводяться розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві палає зачинена на карантин піцерія, вогонь перекинувся на сусідні будівлі - відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Україну чекає доля Австралії? Фахівці попередили про критичну пожежну небезпеку

Також «Знай.uа " писав, що В'язні влаштували бунт в колонії з пожежею і вбили людину — деталі події