Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прокуратура Львівської області повідомила, що 20-річна львів’янка сяде на лаву підсудних за убивство пенсіонера.

У ніч з 28 на 29 липня у Львові жіннка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вступила в конфлікт з 83-річним чоловіком. В ході сварки озвіріла львів'янка накинулась на пенсіонера з кулаками, наносячи удари в голову та по тулубу, потім схопила дерев'яний стілець та почала бити ним чоловіка. Жінка нанесла велику кулькість ударів, але цього виявилось мало, і вона схопилась за кухонного ножа.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після всього скоєного львів'янка покинула приміщення квартири, а чоловік, якого вона залишила у непритомному стані, від отриманих травм помер.

Личаківський відділ Львівської місцевої прокуратури №1 підозрює жінку у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Прокуратура також проінформувала: «Личаківським районним судом Львова, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваній обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування триває, у провадженні призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до 10 років».

Нагадаємо, що у Закарпатській області матір вбила власного сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, 9 серпня, близько опівночі, на підлозі приватного будинку на вулиці Юності знайшли труп чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що в Яворові сусідська сварка закінчилась ножевими пораненнями