На Львівщині наркоторговцям-убивцям двох підлітків суд обрав запобіжний захід.

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Львівської області.

Так стало відомо, що у четвер, 2 квітня двом підозрюваним у збуті наркотиків на Золочівщині та умисному вбивстві двох неповнолітніх Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід. Підозрюваних будуть тримати під вартою до з'ясування всіх обставин без права внесення за них застави.

Фото Національнї поліції


За версією слідства, до умисного вбивства, яке сталось цьогоріч 15 березня, у Золочівському районі, причетні 19- та 18-річні наркодилери, які торгували наркотиками через Інтернет так званим способом "закладок".

Фото Національнї поліції


Відомо, що зловмисники до смерті забили неповнолітніх битами, після чого спалили їх тіла та закопали у лісі. Зазначається, що подвійне вбивство було ретельно сплановане. Наразі причини такої жорстокої розправи не встановлено. Молодикам інкримінують ч.2 ст.307 КК України та п.1,12 ч.12 ст.115 КК України. За вчинене їм загрожує довічне ув’язнення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото Національнї поліції

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал Знай.uа Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.