Для того, щоб не допустити поширення коронавірусу по місту і області, на в’їздах та виїздах зі Львівщини облаштують стаціонарні пости.

Таке рішення 6 квітня було прийнято засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужба Львівської ОДА.

Планують організувати 14 стаціонарних постів на межах в’їзду та виїзду зі Львівщини у п’ять областей. На них здійснюватиметься моніторинг стану здоров’я подорожуючих шляхом безконтактного вимірювання температури.

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

Також рішенням комісії ТЕБ і НС жителям області заборонено із 6 квітня перебувати в громадських місцях без маски чи респіратора, переміщатися по вулиці групою більше 2-х осіб, перебувати в громадських місцях особам до 14 років без супроводу дорослих, відвідувати парки і зони відпочинку та проводити заходи, в яких бере участь більше 10-ти осіб тощо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

карантин в Україні, фото: ТСН
карантин в Україні, фото: ТСН

До того ж департамент соціального захисту населення ЛОДА повинен вжити додаткових заходів до виявлення та обслуговування одиноких осіб серед громадян похилого віку, тих, хто перебуває на самоізоляції, та організувати належний соціальний супровід. А Центрам надання адміністративних послуг в умовах жорстких карантинних заходів протидії загрози поширенню коронавірусної інфекції забезпечуватимуть надання послуг за переліком згідно з додатком до постанови Кабінету Міністрів України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Блогер показав, як Львів виживає на карантині - аптеки без ліків, зневіра та вулиці-пустирі, сумне відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині копи оштрафували сотні порушників карантину - мінус дві зарплати за маску

Також «Знай.uа " писав, що У Львові посилили карантин - як не "влетіти" на дві зарплати, список заборон