На Львівщині правоохоронці склали 128 адмінпротоколи на порушників карантину. Ці протоколи передбачають штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Так, у Львові на вихідних 4 та 5 квітня правоохоронці патрулювали вулиці міста з метою виявлення порушників карантину. Загалом на Львівщині у вихідні поліцейські склали 128 протоколів про адміністративні правопорушення за порушення правил щодо карантину людей.

Фото Головного управління Національної поліції


Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян (від 17000 до 34000 тис.грн.) та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Варто відзначити, що львівські правоохоронці здійснюють контроль за громадянами, які повернулися з-за кордону та перебувають у самоізоляції протягом чотирнадцяти діб. Від початку запровадження обмежень щодо таких порушників складено сім адміністративних протоколів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що трапиться, якщо не носити маску.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, коли закінчиться пандемія коронавіруса і фінансова прірва.

Також Знай. ua писав, що Киево-Печерська Лавра закрилася на карантин, ченців тестують на коронавірус.