Відеоблогер Юрій Стахнюк зі Львова відзняв відеоблог, про те як у місті проходять карантинні будні.

Відповідне відео він розмістив у Ютуб.

Стахонюк у своєму відео наголосив на тому, що у продуктових магазинах все є і панікувати не варто. Також він помітив, що місто помітно опустіло, людей майже немає.

блогер Юрій Стахнюк
блогер Юрій Стахнюк, скріншот із відео

Також, блогер наголосив, що у аптеках є дифіцит ліків і тому він радить спершу зателефонувати у аптеку і поцікавитись наявністю потрібного вам препарату, а тільки після цього йти до аптеки.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також у відео Юрія можна побачити багато кур'єрів Glovo, які розвозять їжу тим містянам, які не виходять з дому.

"Сьогодні покажу як живе Львів під час пандемії коронавірусу, і яка ситуація в нас на вулицях чи всі дотримуються карантину і одівають маски та дотримуються дистанції. чесно такого ніколи не бачив Львів ніби вимер ні туристів, ані львів'ян, та всі ресторани і ярмарки закриті. Це все ніби страшний сон, наче ми живемо як в постапокаліптичному фільмі. Дякую всім за перегляд, обов‘язково ставте лайк в підтримку україномовного контенту та підписуйтесь на канал",- написав блогер.

Все ж таки, самоізоляція у Львові працює, майже все зачинено, а людей у місті дуже мало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині копи оштрафували сотні порушників карантину - мінус дві зарплати за маску

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові посилили карантин - як не "влетіти" на дві зарплати, список заборон

Також «Знай.uа " писав, що У Львові закохані влаштували весілля на карантині й показали вражаючі фото, - "дрескод - всі в масках"