На Львівщині вищий антикорупційний суд випустив під заставу головного тюремника області.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура

Так стало відомо, що рішенням суду начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Михайлові Дзюдзю випустили під заставу у розмірі 630,6 тис. гривень.

Михайло Дзюдзя


Також суд постановив що на колишнього посадовця буде покладено ряд процесуальних обов’язків. Зокрема, прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; не відлучатися за межі місця проживання без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти детектива, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у справі; здати на зберігання до Державної міграційної служби України свої паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України; носити електронний засіб контролю (браслет).

Такі запобіжні заходи триватимуть до 25 травня 2020 року, поки триває слідство

Варто нагадати, що 11 березня 2020 року головного тюремника Львівщини викрили на отриманні хабара у розмірі тисяча доларів.

Нагадаємо, що на Львівщині Національне антикорупційне бюро затримало на гарячому головного тюремника області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", по одному фото стало зрозуміло, хто розумніший - Аваков чи Гончарук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що "Кровосіся" отримав квиток в Європу - Рада ЄС зняла санкції з Азарова і Савицького.