На Львівщині Національне антикорупційне бюро затримало на гарячому головного тюремника області.

Про це повідомляє інформаційний портал "ZAXID.NET".

Так, у середу 11 березня працівники НАБУ затримали на хабарі начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, генерал-майора внутрішньої служби, депутата Львівської облради Михайла Дзюдзя.

Михайло Дзюдзя, фото СтопКор


Відомо, що процесуальне керівництво здійснює Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Подробиць щодо цієї справи в НАБУ не розголошують.

Хто такий Михайло Дзюдзя?

62-річний Михайло Дзюдзь є депутатом Львівської облради від БПП "Солідарність". Також він є головою постійної депутатської комісії з питань законності, депутатської діяльності, регламенту, правоохоронної та антикорупційної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем.

Михайло Дзюдзь очолює пенітенціарну службу Львівщини з 2010 року. До цього працював начальником управління Державної служби охорони при ГУ МВСУ у Львівській області.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аваков написав дивне звернення Ситнику: "Ідіотів шкода".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", по одному фото стало зрозуміло, хто розумніший - Аваков чи Гончарук.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Кровосіся" отримав квиток в Європу - Рада ЄС зняла санкції з Азарова і Савицького.