У Волинській області зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус, захворіла 7-річна дівчинка, повідомляє прес-центр держадміністрації в середу, 25 березня.

"23 березня мама з дитиною звернулися до сімейного лікаря в амбулаторію. При огляді температура 37,2, кашель, пульсоксиметр (насиченість киснем крові) 98%. Дитині проведені експрес-тести на Грип А і В - результат негативний, сімейний лікар прийняла рішення провести забір для аналізу ПЛР на COVID-19 у дитини і батька. Біоматеріали відразу були відправлені в обласний лабораторний центр", - йдеться в повідомленні.

дівчинка у лікаря
дівчинка у лікаря, ZOJ.KZ

Увечері 23 березня температура тіла дитини становила 38,2. На наступну добу самопочуття дитини покращилося, температура вранці - 36,7, увечері - 36,7. Також був отриманий позитивний результат ПЛР на коронавірус.
На сьогоднішній день стан дівчинки і її температура в нормі.
"Відповідно до стандарту медичної допомоги дитина госпіталізації не потребує, спостерігається сімейним лікарем. Дівчинка разом з батьками ізольовані. Станом на сьогоднішній день проводиться робота з контактними особами, за всіма ними буде встановлено медико-санітарний нагляд та рекомендовано самоізоляцію", - розповіли в ОДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Закрити" коронавірус в церкві - глава УГКЦ зважився на радикальний крок

Як повідомляє портал «Знай.ua» У дитини коронавірус! У Львові аферисти наживаюся на святому, бережіть малюків

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що Коронавірус лютує на Львівщині - 89 підозр за лічені дні, медики валяться з ніг