Станом на 22 березня, у Львові на маршрути вийшли 44 тролейбуси із 44, 55 трамваїв із 56 та 76 автобусів ЛК АТП № 1 зі 191. Про це проінформував ЛМР.

Взагалі на маршрути вийшло більше 60 % комунального громадського транспорту міста. А ось, приватні автотранспортні компанії забезпечили на дорогах всього 6 % маршрутів.

Дані такі: ТзОВ «Міра і К» випустило на маршрути 10 автобусів із 36. Інші приватні перевізники — ПАТ «Львівське АТП-14630» -0 із 46, ТзОВ «Фіакр Львів» -0 із 42, ТзОВ «Успіх БМ» -0 із 27)— таким чиномне забезпечили жодної одиниці транспорту.

розклад транспорту Львова
розклад транспорту Львова

До того ж, як повідомила заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, увесь комунальний транспорт працює в штатному режимі, на 100 % та забезпечений повним набором дезінфікуючих засобів та засобами особистого захисту.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також курсують приміські спецмаршрути.

Нагадаємо, Львівська ОДА прийняла рішення про введення більш суворих карантинних заходів у місті. Мешканців області закликають без потреби не подорожувати та не їздити між населеними пунктами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівських пенсіонерів позбавили безкоштовного проїзду заради їхнього ж добра, - "Сидіть вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Де тести? У Львові різко збільшилася кількість "заражених", але перевірити нічим

Також «Знай.uа " писав, що У Києві запустили транспорт "для обраних", хто має право на проїзд у розпал карантину