У Львові транспорт кілька днів ходитиме довше. Причина - проведення 26-30 червня Міжнародного джазового фестивалю "Леополіс Джаз Фест".

Про це повідомляє міська рада Львова.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже від завтра, 26 червня, і до 30 червня Львів перетвориться за джазову столицю світу. У зв’язку із проведення Міжнародного джазового фестивалю "Леополіс Джаз Фест" та з метою забезпечення перевезення учасників фестивалю та гостей міста, у період з 26 по 30 червня 2019 року буде продовжено курсування автобусних маршрутів № 3А, 4А, 16, 18, 45 у вечірній час до 01.00 год. та трамвайних маршрутів № 3, 4, 9 до 01.15 год.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що з 1 липня у Львові змінять нумерацію тролейбусів. Міська влада згодом планує замінити нумерацію усього громадського транспорту

Раніше портал "Знай.ua" писав, що маршрутки по-новому: коли відремонтують транспорт у Львові

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.