У Львівській області за останню добу, за станом на 8.00 ранку неділі, 22 березня, зафіксували 21 пацієнта з підозрою на коронавірус.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної держадміністрації.

За даними головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров'я ЛОДА Наталія Тімко, нові пацієнти, у яких підозрюють коронавірус, - є жителями не лише Львівської області, але й сусідніх Рівненської та Тернопільської областей.

Зараз в обласній інфекційній лікарні у Львові перебувають на лікуванні 53 людини з підозрою на коронавірус. Медики оцінюють їх стан як середньої тяжкості або близький до задовільного. Одна пацієнтка перебуває в палаті інтенсивної терапії.

Амбулаторне лікування з підозрою на коронавірус проходять ще 30 чоловік.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лікарня, фото - Уніан
Лікарня, фото - Уніан

За весь період з лікарні виписали 11 осіб, а всього з підозрою на COVID - 19 в лікарню звернулися 94 людини.

В одного пацієнта був позитивний результат тесту на коронавірус. Незабаром очікуються результати контрольного тестування.

Як стало відомо раніше, у МОЗ підтвердили випадок захворювання коронавірусом Covid-19 у Львові: захворівший чоловік нещодавно повернувся з Німеччини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус у Львові - стали відомі перші аналізи госпіталізованих, українці затамували подих

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Львівщині підозри на коронавірус ростуть, як гриби - останні зведення приголомшили України

Також «Знай.ua» писав, що Транспортний колапс, "удар" по пенсіонерам і дефіцит гречки - як виживає Львів на карантині, головне за тиждень