Евакуйованого з Польщі заробітчанина, котрий заявив, що “не піде на карантин, бо “коронавірус вбиває лише пенсіонерів”, звати Євген Томчук.

Про це стало відомо із його сторінки в соціальних мережах, – інформує Вголос.

Як вдалося дізнатися, то хлопець вже довгий час працює на заробітках у Польщі. До того ж він є палким прихильником колишнього президента України Петра Порошенка та називає себе “елітою”, а інших 73% українців – “бидл@м, котре обрало президента-клоуна”.

Також після свого інтерв'ю хлопець уже встиг записати відеозвернення до громади, на якому заявив, що він під тиском громадськості та своїх рідних все ж вирішив самоізолюватися.

Нагадаємо, один із громадян України, який до цього був на заробітках у Польщі, і якого 20 березня евакуювали з польського Перемишля до України, в інтерв’ю ЗМІ сказав, що не збирається ніяк себе обмежувати чи йти на самоізоляцію. За його словами, коронавірус – проблема пенсіонерів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Уривок цього інтерв’ю поширив у мережі Юрій Романенко.

коментар, скріншот
коментар, скріншот

Смотрите на этого мудака. Вот так выглядят убийцы. Это продукт 29 лет деформации нашего общества, в котором нормально считать, что можно разносить вирус, убивающий стариков (кстати, это заблуждение, что только стариков), а ты при этом не причем. Потому я все эти годы говорил и буду говорить, кризис в нашей стране это не поводу экономики, или политических институтов. Это поводу этики и социальных отношений. Украина сейчас входит в этот водоворот разрушенная и ослабленная, потому что у нас насквозь гнилое общество, где нет этической ответственности. Поэтому неудивительно, что это общество умирает. Его убивает пох@изм, вульгальный материализм и безответственность. Надеюсь малолетнего дебила найдут и оштрафуют по всей строгости новых законов. Пора прививать нормальную этику дебилам.

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zaterdag 21 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше МОЗ зробило термінову заяву про коронавірус, до 80% українців...

Як повідомляє портал «Знай.uа» Коронавірус атакував Україну ще в січні 2020 - "Саме із західних областей"

Також «Знай.uа " писав, що Лікарка привезла коронавірус з Іспанії і рознесла його по медичним працівникам