Вчора, 17 березня в обласній інфекційній лікарні, що на Львівщині померла 56-річна мешканка Івано-Франківська.

Про це повідомили у медзакладі.

Як з'ясувалося, то жінка поступила у лікарню після трьох днів хвороби за направленням терапевта. З кожним днем її загальний стан погіршувався, на жаль врятувати життя хворої не вдалося. Лабораторно вже підтвердили,що у неї був грип типу А. До того ж аналізи померлої відправили у Київ, аби перевірити, чи не було у жінки коронавірусу – результати дослідження будуть до кінця дня 18 березня.

Львівська лікарня
Львівська лікарня

Померла працювала в Івано-Франківську, за межі України в останні тижні не виїжджала, тому у лікарні мають сумніви, що у неї крім грипу виявлять коронавірус.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як стало відомо, що в обласній інфекційній лікарні наразі перебувають 12 людей, які вирішили перевіритися на наявність у себе коронавірусу.

Нагадаємо, раніше керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю, епідеміолог Андрій Александрін заявив, що носіїв коронавірусу COVID-19 в Україні може бути в рази більше, ніж про це свідчать офіційні дані. Водночас пандемія може закінчитися вже в квітні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівщину атакував коронавірус? Медики посадили "на голку" 16 українців, чекаємо на аналізи

Як повідомляє портал «Знай.uа» Карантин у Львові перетворився на фарс - транспорт переповнений, а вулиці показово миють

Також «Знай.uа " писав, що Коронавірус косить українців за лічені кілометри від Львова - у Чернівцях померла заражена жінка, лячні подробиці