У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі що знаходиться за адресою вул. Джорджа Вашингтона,6, у зв'язку с всеукраїнським карантином через коронавірус з 12 березня та до 3 квітня ввели заборону на відвідування вагітних та породіль з малюками.

Про це повідомили на Facebook-сторінці медзакладу.

скріншот з Facebook
скріншот з Facebook

Зазначається, що у зв'язку із запровадженим Кабміном карантинних заходів щодо поширення коронавірусу в період з 12 березня по 3 квітня відвідування вагітних, породіль та новонароджених заборонено.

В області карантин встановили від сьогодні, 12 березня,тривати він буде до 3 квітня. Відтак, заборонили відвідувати заклади освіти, проводити масові заходи з понад 200 учасниками. Усі спортивні події відбуватимуться без уболівальників.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мешканцям Львівщини рекомендують не відвідувати місця скупчення людей – концерти, конференції, театри та кінотеатри, торгові центри, музеї.

У районах та ОТГ забезпечення виконання цього припису покладено на міських голів, керівників райдержадміністрацій, голів ОТГ.

Таке ж рішення прийняла міська комісія з НС. Окрім переведення навчання на дистанційну форму, заборонені групові поїздки молоді та дітей за кордон, рекомендовано роботодавцям не допускати до роботи хворих на ГРВІ працівників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин перетворив киян на "гречаних маніяків" - у супермаркетах "миша повісилася", кадри коронавірусного переполоху

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'яни в масках взяли штурмом супермаркети і розмели все - кадри коронавірусного переполоху

Також «Знай.uа " писав, що Як курсуватимуть потяги на коронавірусному карантині, Укрзалізниця оприлюднила графік