У Радомишлі, що на Житомирщині, зафіксували випадок захворювання на небезпечний коронавірус. Хворою виявилася літня жінка, яка до появи перших симптомів встигла відвідати Львів та радомишльський храм. Про це повідомляють у Житомирській ОДА.

Наразі 71-річна хвора, що повернулася з Польщі та дорогою погостювала у львівських родичів, перебуває в лікарні у важкому стані. Крім того, інфікована спілкувалася недавно з двома киянами. Хвороба викликала серйозне ускладнення – запалення легень. Наразі жінці надають симптоматичне лікування, оскільки вакцини від коронавірусу досі немає. Всі, хто перебував із нею у контакті, ізольовані, їхній стан контролюють медики.

Перші ознаки захворювання жінка відчула 3 березня, проте вирішила обійтися без лікарської допомоги. Вже 12 березня її госпіталізували через погіршення стану. За цей період вона встигла навідатися до церкви, тож випадків захворювання в Радомишлі може побільшати.

Наразі в місті Радомишль введено режим надзвичайного стану – скасовується робота ринків, торговельних та розважальних закладів, призупинено рух транспорту. Людей з міста будуть випускати лише після температурного контролю.

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.