Львівські перевізники продовжують боротися із пільговиками у маршрутках. Про це на сторінці громадської організації «Варта 1» у Facebook написала користувачка Надія Горох Павлова.

«Чула, що ввели штрафи для водіїв маршруток, які не беруть пільговиків. Ось сьогодні їхала 25-м маршрутом. Від автовокзалу до Привокзальної. Ні на одній зупинці, де стояли старі люди і піднімали руки, водій не зупинився. Було дуже боляче дивитись на це, яка ненависть до свого народу. Це було о 9 годині ранку», - написала вона.

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook

«Напевно, вважають, що пенсіонерам нічого робити на зупинці о 9-й ранку», «Так крім пенсіонерів були і люди непенсійного віку. Просто пенсіонери стояли ближче до дороги», «Коли один з водіїв взяв старшого мужчину, який був у брудному одязі, то пасажири сварилися з водієм нащо він таких бере, як вони потім будуть сідати на те крісло, ви завжди звинувачуєте водіїв, але пасажири нічим не кращі, а водії також люди», «Ми також будем пенсіонерами!!! Проблема не в них, а в нашому транспорті!», - зазначають містяни.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Нам всім потрібно навчитися поважати один одного, незалежно від віку. Проблема в тому, що відповідальні за рух громадського транспорту нічого не роблять для покращення перевезення. А можна було показати якісне перевезення шляхом виділення полоси для їхнього руху, а де неможливо - заборонити паркування автомобілів. Потрібно посадовцям належно виконувати свої обов'язки і показати професійність нарешті», - додають інші.

Нагадаємо, раніше У Харкові Е-ticket запускають "вогнем і мечем", про пільги можна забути

Як повідомляє портал «Знай.ua» Школяр? Плати! Львів'янам загрожує неприємне ноу-хау

Також «Знай.ua» писав, що У Києві школярки розправилися з "новенької" серед гаражів, відео дитячій жорстокості.