У Львові може підскочити тариф на проїзд у громадському транспорті. Квиток у водія може коштувати до 6 грн.

Про це повідомив заступник директора департаменту ЖКГ Андрій Білий.

Таку необхідність збільшення вартості проїзду в електротранспорті обумовлено підвищенням зарплат працівникам і витратами на обслуговування транспорту. Тому управління транспорту ЛМР пропонує підвищити тариф до 6 грн.

"Ми хочемо трошки відійти в сторону електронного квитка і зробити різницю між тарифом на зупинках, кіосках, в електронній формі тарифом у водія. Тому що водій повинен бути сконцентрованим на перевезенні, а не на підрахунку здачі та видачі квитків", - зазначив Білий.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пропозицію про зміну тарифів на проїзд у трамваях і тролейбусах незабаром винесуть на громадське обговорення. Лише після цього управління транспорту зможе підготувати відповідне рішення.

Нагадаємо, що у громадському транспорті Львова будуть спостерігати за пасажирами

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві сталася масштабна ДТП, переповнена маршрутка протаранила стовп.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі хочуть обмежити права пільговиків на проїзд