Новоспечений губернатор Львівщини Максим Козицький, якого представив президент Володимир Зеленский у Львові у четвер, 6 лютого замість Маркіяна Мальського, зробив перше кадрове призначення.

Володимир Зеленський та Максим Козицький у Львові, фото: Офіс Президента

Про це стало відомо з допису губернатора у Facebook.

Глава Львівщини обрав прес-секретаря - ним стала молода красуня-журналістка Дар'я Бавзалук.

"Шановні журналісти та представники ЗМІ! Хочу представити Вам мого особистого Прес-секретаря Дар'я Бавзалук (Dasha Bavzaluk). Дар’я відповідатиме за встановлення і налагодження ефективної та продуктивної комунікації зі ЗМІ, а також за висвітлення моєї діяльності на посаді Голови Львівської ОДА. Сподіваємось на продуктивну та довготривалу співпрацю!", - написав Козицький.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот Facebook

Новоспечену прес-секретарку зустріли схвальними відгуками у коментарях до публікації.

"Вітаємо, Дашо", "На сьогодні це ваше найкраще рішення", "Молодець! Достойна кандидатура, успіхів", "І видати заміж", - пишуть користувачі.

Скріншот Facebook

Нагадаємо, Зеленський представив нового губернатора Львівщини, що відомо про бізнесмена Максима Козицького.

Як повідомляв портал Знай.ua, у четвер, 6 лютого, до Львова із робочим візитом вирушив президент України Володимир Зеленський. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Львівської облдержадміністрації.

Також Знай.ua писав про те, що львів'яни оголосили себе "банкрутами" після свят.