Під час офіційного візиту на Львівщину президент України Володимир Зеленський представив нового губернатора – бізнесмена Максима Козицького. Це відбулося під час поїздки на шахті «Межирічанська» у Червонограді.

Як зазначається, новому очільнику Львівської ОДА – 38 років. Він очолював групу компаній, які спеціалізуються на альтернативній енергетиці. Після призначення Козицького на державну посаду керування компаніями перейшло до його батька, який також є бізнесменом та займається торгівлею нафтою і газом.

Фото: Аргумент

У нового губернатора є дружина та двоє дітей. За декларацією він володіє двома квартирами у Львові та двома автомобілями. Щоправда, автомобілі зареєстровані на дружину.

Козицький змінив на новій посаді юриста Маркіяна Мальського, про відставку якого стало відомо наприкінці минулого року як такого, що не «показав належних результатів роботи».

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Представивши губернатора, Зеленський пообіцяв шахтарям, що борг по зарплатам у 26 мільйонів гривень їм буде сплачено.

Нагадаємо, держбюджет йде в мінус, Зеленського запитали за інвесторів з Оману – кого, крім собак, тепер продавати українцям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українцям показали, куди йдуть гроші, які недоотримав Держбюджет.

Також портал "Знай.ua" писав, що пенсійна реформа призведе до катастрофічних наслідків, за "покращення" заплатять усі.