Львів’яни скаржаться на те, що у тролейбусах і трамваях навмисно не вмикають опалення і в салоні нестерпний холод. І це при тому, що зараз на вулиці мінусова температура, а графік курсування електротранспорту у Львові "залишає бажати кращого".

Кадрами транспортного пекла поділилися на сторінці спільноти "Гаряча лінію міста Львова" у Facebook.

"Ранок 7 лютого. В тролейбусі №33 вимкнене опалення. В салоні нестерпно холодно. Тролейбус – найновіший. На зауваження водій повідомив, що несправна система опалення. В кабіні у водія тепло",- йдеться в повідомленні.

Скріншот facebook

Львів'яни гостро відреагували на публікацію та в один голос обурилися нестерпними умовами у громадському транспорті, за проїзд у якому здирають чималі гроші.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ця оплата 7 грн.....практично цілу зиму опалення майже у всіх відключено, але коли мінус на вулиці, це ж треба якось розуміти. Хоч і при плюсовій температурі велику відстань їхати без опалення- бридко...", "Є певний перелік послуг від перевізника Де чітко прописан комфорт пасажирів,за якій ви платите( вартість квитка) Тому опалення має буди. А не чого їх жаліти,дітям точно прохолодно Це теж саме шо їхати в герметичні капсулі з низькою температурою", "Собачі тролейбуси", - пишуть у коментарях.

Скріншот facebook

Нагадаємо, у Львові з 15 січня 2020 року зросла ціна у трамваях та тролейбусах, після цього з'явилися чутки, що ціна на проїзд зросте і в "жовтих автобусах".

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"