Відсьогодні, 10 січня, у виконавчому комітеті Львівської міської ради має бути розглянуте питання щодо встановлення тарифів на послуги муніципального електротранспорту. Про це стало відомо з порядку денного засідання виконкому.

Зазначається, що вартість проїзду в міських трамваях та тролейбусах має скласти 6-7 гривень, у той час як зараз квиток в електротранспорті коштує 5 гривень.

Пільговий проїзд також подорожчає – одна поїздка коштуватиме львівським пільговикам від 3 до 3,5 гривень.

Також вводить диференційний підхід до вартості квитка – за можливість придбати його у водія львів’яни мають сплатити 7 гривень.

10.01.2020 Тариф на перевезення в електротранспорті Львова - підняли, одноразовий коштуватиме 6 грн., а у водія можна придбати одноразовий за 7 грн. Мотивують це тим що придбання буде цікавіше в місцях продажу квитків, а не у водія щоб не відривати увагу від кермуваня. Нагадую місячний абонемент не змінили - 160 грн. Відповідно, придбавши місячний абонемент та здійснюючи по дві поїздки у будень (44 поїздки на місяць), вартість разового проїзду становитиме 3 грн 60 коп. Водночас, якщо здійснювати 60 поїздок на місяць, маючи абонемент, вартість разового проїзду становитиме лише 2 грн 60 коп. Також залишається незмінним право на безкоштовний проїзд для усіх пільгових категорій, відповідно до чинного законодавства України, а також пенсіонерів за віком, учнів шкіл та осіб з інвалідністю 3-ої групи.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Vrijdag 10 januari 2020

При цьому місячний абонемент поки що коштуватиме, як і раніше, 160 гривень.

Рішення про здорожчання проїзду ухвалено та незабаром набере чинності.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працював довше.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку в новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.