У Львові з 15 січня 2020 року зросла ціна у трамваях та тролейбусах, після цього з'явилися чутки, що ціна на проїзд зросте і в "жовтих автобусах".

Про це повідомляє інформаційний портал "Четверта Студія".

Після підвищення вартості проїзду у трамваях та тролейбусах, одразу почали розповсюджуватися чутки і про підвищення вартості проїзду у маршрутках міста. Місцева влада та перевізники в один голос викрикують, що жодного підвищення ціни не буде. Однак, оминути підвищення вартості проїзду у місті таки не вдасться.

У Львові може здорожчати проїзд у маршрутках


15 січня вартість у львівських трамваях та тролейбусах зросла одразу на дві гривні. Тепер містянам та гостям Львова прийдеться викласти за проїзд сім гривень. Варто відзначити, що виконавчий комітет постановив, що квиток придбаний у кіоску чи через електронні додатки — вартість становитиме 6 грн, а квиток придбаний у водія коштуватиме 7 грн. Вартість разового квитка для студентів в електротранспорті становитиме 3,50 грн. Проте, вартість місячної проїзної картки не змінюється — 160 грн.

Попри підвищення ціни незмінним залишається право на безкоштовний проїзд для усіх пільгових категорій, відповідно до чинного законодавства України, а також пенсіонерів за віком, учнів шкіл та осіб з інвалідністю 3-ої групи.

У Львові одразу ж почалися ширитися чутки проте, що з лютого зросте і вартість проїзду у львівських маршрутках. Повідомлялося, що ціна може зрости на дві гривні. Щоб не допустити такого росту вартості, львів'ян закликають прийти на друге громадське слухання.

Мер міста Андрій Садовий заявив про те, що не бачить підстав для підняття вартості проїзду у маршрутках. Проте перевізники “не на камеру” кажуть, що очікувати збільшення вартості проїзду треба орієнтовно з 20 лютого.

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"