Мер курортного містечка Трускавець, що на Львівщині, Андрій Кульчицький потрапив у гучний скандал через сварку з містянкою у соціальній мережі.

Мер Трускавця Андрій Кульчицький, фото: Галич-Інфо

Скандальна переписка з'явилася на сторінці міського голови у Facebook.

Судячи з тексту, градоначальник звинуватив трускавчанку, з якою вступив у перапалку, що вона перебуває у віртуальній реальності, бо не бачить позитивних змін у місті. Особливо тих, які стосуються ремонту курортного парку.

Мер Трускавця Андрій Кульчицький, фото: Галич-інфо

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Жінка зауважила, що затяжні ремонти в курортному парку, жалюгідний стан центру міста та незадовільна якість води в місті призводять до того, що Трускавець відвідує все менше туристів.

Скріншот Facebook

"Ще таких півроку і буде чергова хвиля трудової міграції", маючи на увазі критичний стан справ трускавецьких підприємців, які втрачають заробітки через нестачу туристів. І порадила пану меру вийти з його світу, де лише у нього все добре і глянути реальності у вічі.

Андрій Кульчинський гостро відреагував на критику, назвавши трусківчан "сліпими" та звинувативши їх у тому, що вони не помічають, як курорт стрімко розвивається. На що дописувачі із сумом констатують – мер міста таки точно живе в паралельній реальності.

Скріншот Facebook

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий, який нещодавно поділився новиною про знесення МАФу поблизу вокзалу, показав, як змінили звільнену територію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у центрі Львова збираються побудувати підземний паркінг, однак будівництво тимчасово відклали, - у Садового поки що замовчують терміни.