Мер Львова Андрій Садовий, який нещодавно поділився новиною про знесення МАФу поблизу вокзалу, показав, як змінили звільнену територію. Відповідний фотознімок львівський градоначальник розмістив на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

«Тут був незаконний МАФ, а тепер живуть пандочки. Як вам?», - написав Садовий, опублікувавши фото трьох скульптур панд, розписаних китайськими мотивами. Скульптури встановлено на тому місці, де ще нещодавно знаходився незаконний кіоск.

Скрін, Instagram

«Але мене більш за все хвилює цей МАФ, який стояв там купу років і ніхто цього не знав по сьогодні», - написав один із коментаторів під знімком.

«Ми п’ять років судилися за можливість знести цей МАФ, тому я б не говорив, що ніхто не знав про нього», - відповів на це зауваження мер.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дехто підтримав таке рішення міської влади, похваливши скульптури панд. Однак більшість користувачів залишили не дуже захоплені відгуки.

«Щось вони дуже на свиней схожі», «Чому не леви???», «То для дiток, якi мешкають на вокзалi??», «Жах», - пишуть незадоволені львів’яни.

Нагадаємо, у центрі Львова збираються побудувати підземний паркінг, однак будівництво тимчасово відклали, - у Садового поки що замовчують терміни.