Львів незабаром прикрасять нові статуетки у вигляді левів - у Садового розповіли про закупівлю сувенірної продукції для міста.

Андрій Садовий, фото: То є Львів
Андрій Садовий, фото: То є Львів

Про це інформує департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради.

Чиновники уточнюють, що днями між міською радою та ФОП Цісарик Володимир Орестович було укладено договір про виготовлення сувенірної продукції- статуеток "Лев".

Згідно з документом, має бути виготовлено 6 бронзових статуеток левів розміром 16 сантиметрів та ще 6 — розміром 7,5 сантиметрів. Вартість більшої статуетки 4000 гривень, а менші обійдуться Львівській міській раді в 1000 гривень за одиницю. Таким чином, сумарна вартість сувенірної продукції становить 30000 гривень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Садовий придбав для Львова сувеніри у вигляді левів, фото: То є Львів

Варто нагадати, що Садовий не раз користувався послугами вищезгаданого підприємства. У 2018 році саме Цісарик займався виготовленням скульптурної композиції українським бійцям, яка обійшлася в 2 000 000 гривень. Зараз ця композиція встановлена на вулиці Городоцькій, 40. Також цей ФОП на замовлення Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради виготовляв погруддя Тараса Шевченка.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий, який нещодавно поділився новиною про знесення МАФу поблизу вокзалу, показав, як змінили звільнену територію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у центрі Львова збираються побудувати підземний паркінг, однак будівництво тимчасово відклали, - у Садового поки що замовчують терміни.