Під Львовом, у Яворівському районі, вранці четверга, 23 січня, 15-річна дівчинка загинула, потрапивши під колеса одразу двох автомобілів. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції регіону.

За попередніми даними поліції, за кермом автомобіля Renault Trafic перебував 52-річний чоловік, мешканець Городоцького району. Його транспортний засіб збив дівчинку, яка від сильного удару відлетіла на іншу смугу траси. Вже там її переїхав інший автомобіль, Renault Scenic, під керуванням 66-річного жителя Яворівського району.

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Дитина загинула на місці аварії від численних травм. Удар був такої сили, що на автомобілях залишилися вм'ятини.

В поліції Львівщини вирішують питання про те, чи буде відкрито кримінальне провадження у цій справі, а також встановлюються всі обставини події. Не відомо, хто винен у трагічній ДТП.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.