На Львівщині, на трасі «Київ-Чоп», сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинув малюк 2016 року народження. Про це розповіли у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Як повідомляється, ДТП сталася пізно увечері 4 січня в районі села Банюнин Камянко-Бузького району. Львів'янин за кермом автомобіля марки Lexus GS300 вилетів на зустрічну смугу, і налетів на автомобіль Chevrolet Malibu, яким керував житель Київської області.

В результаті зіткнення на великій швидкості обидва автомобіля буквально розірвало на частини, які розкидало по всій дорозі. Трирічна дитина, яка знаходилася в автомобілі Chevrolet, загинула від отриманих травм на місці аварії.

Обох пасажирів цього ж авто (імовірно, батьків загиблої дитини), госпіталізували в лікарню №3 Львова.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пасажира Lexus, 28-річну мешканку Києва, також госпіталізували в центральну районну лікарню Буська, але її травми виявилися незначними.

Поліція встановлює обставини аварії, і те, що змусило водія Lexus виїхати на зустрічну смугу.

Нагадаємо, що за 11 місяців 2019 року в ДТП загинули 3080 осіб. Кількість загиблих перевищує їх кількість за аналогічний період минулого року.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Рівненщині сталася жахлива аварія — легковик Renault Kangoo зіткнувся з Mercedes-Benz Actros з напівпричепом-цистерною, де був скраплений газ.

Також портал Знай.uа писав, що жахлива подія сталася під Києвом, в районі села Велика Стариця. Група підлітків вирішила покататися на автомобілі і потрапила в криваву аварію, в результаті якої смертельно небезпечні поранення отримала 16-річна дівчина.