Олена Живко, юрист та голова “Об’єднання добровольців” заявила про погрози з боку голови Нацполіції Львівщини.

Про це вона розповіла в ефірі ток-шоу “Говорить ВЕЛИКИЙ Львів” на телеканалі НТА.

Олена Живко розповіла, що колишній беркутівець та голова Нацполіції Львівщини Василь Віконський неодноразово погрожував активістці, щоб вона "відчепилась" від мера Львова Андрія Садового. При цьому за словами активістки він навіть погрожував посадити її матір.

Скриншот


“За усі пікети проти мера мені телефонують працівники поліції. Віконський мені каже, що, якщо ми не зупинимось, то посадять навіть мою маму", – зазначила Олена Живко.

Активістка впевнена, що Віконского на посаду голови Нацполіції Львівщини призначили навмисно, задля “розправи” з місцевими активістами.

“ Так от, вони мають зрозуміти, що Львів трошки інше місто. Люди тут реагують зовсім по-іншому. Тому їхні залякування і протиправні дії не пройдуть і знайдуть своє покарання”, – додала Олена Живко.

📢ОЧІЛЬНИК НАЦПОЛІЦІЇ ЛЬВІВЩИНИ ПОГРОЖУЄ ДОБРОВОЛЬЦЯМ❗

📢 "Призначення ексберкутівця очільником поліції Львівської області було зовсім не випадковим! Починається розправа над добровольцями" - голова ГО "Об'єднання добровольців" Олена Живко розповіла шокуючі факти про ексберкутівця Василя Віконського. #ГОВОРИТЬВЕЛИКИЙЛЬВІВ #govorytvelykyiLVIV #Lviv #Ukraine #show #токшоу Телеканал НТА

Geplaatst door Народне Толк-Шоу op Donderdag 9 januari 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, в Львові до приїзду міського голови Львова Андрія Садового дорогу, де проводився ремонт, показушно готують до огляду.

Як повідомляв портал Знай.uа , мер Львові Андрій Садовий зазначив Різдво в колі сім'ї та привітав городян з народженням Христа на своїй сторінці в Іnstagram.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.