У понеділок, 23 грудня, у Львові п’ятьох людей екстрено шпиталізували з отруєнням чадним газом - НП сталися майже одночасно у домівках двох родин.

Про це інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

У повідомленні йдеться, що один випадок трапився на вул. Варшавській, інший — на Золотій, обидві вулиці розташовані у Шевченківському районі Львова.

За повідомленням департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, близько 18:11 у квартирі будинку на вул. Золотій, 7 отруїлися чадним газом четверо людей, з них двоє дітей 3 і 5 років. Потерпілих шпиталізували до обласної клінічної та дитячої лікарень, стан потерпілих — легкого та середнього ступеня тяжкості.

Швидка медична допомога, фото: Головна
Швидка медична допомога, фото: Головна

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У департаменті уточнюють, що квартира обладнана газовою колонкою та ПГ-4. Аварійна бригада "Львівгазу" тимчасово припинила подачу газопостачання до квартири.

А у квартирі на вул. Варшавській, 89 отруїлася чадним газом місцева мешканка 1989 року народження - її квартира у свою чергу обладнана газовим двофункційним котлом та ПГ-4.

Обставини інцидентів встановлюються.

Нагадаємо, на Львівщині неповнолітні підробляли контрабандою наркотиків - про це розповіли в Службі безпеки України.

Як повідомляв портал Знай.uа, житель української столиці Юра Клавишко поділився своїм досвідом з перевезення дітей в автомобілі без спеціального крісла.

Портал Знай.uа писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.