На Львівщині неповнолітні підробляли контрабандою наркотиків. Про це розповіли в Службі безпеки України.

Як повідомляється, з однієї із сусідніх держав Євросоюзу в Україну контрабандою переправляли наркотичні речовини, після чого їх везли до Києва. Кур'єрами при цьому були неповнолітні особи.

Організатор схеми з перевезення екстазі і амфетамінів при цьому перебував в українській столиці. Його подільники за кордоном відправляли до Львова посилки з запреженными речовинами через міжнародну пошту. Щоб доставити товар у Київ, використовували дітей.

Затримати організатора контрабандистской мережі змогли в той момент, коли він отримував чергову партію психотропних речовин. Його обшукали і знайшли півтисячі таблеток "екстазі", а також партію амфетаміну на суму понад 150 тисяч гривень, якщо вважати за цінами чорного ринку.

Підозрюваного затримали і відправили під варту. Його будуть судити за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів) КК України. Йому загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові таксист відмовився везти дитину без автокрісла.

Як повідомляв портал Знай.uа, житель української столиці Юра Клавишко поділився своїм досвідом з перевезення дітей в автомобілі без спеціального крісла.

Портал Знай.uа писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.