Один із львівських пабів зганьбився у соцмережах: заклад дозволяє собі прямим текстом ображати відвідувачів. Фото чеку, у якому клієнтам, м’яко кажучи, радять пошвидше залишити приміщення пабу, розмістив на своїй сторінці у соцмережі Facebook користувач Тоша Цубера.

У чеку, який офіціант подав чоловікові, крім вартості замовлення, є й побажання.

“Допивайте і у***буйте”, - радять відвідувачам бару. Зрозуміло, що таким чином заклад намагався привернути до себе увагу, тож це – своєрідний маркетинговий хід.

Однак далеко не всім подібні жарти до смаку. У той час як одні коментатори вважали, що образи на адресу відвідувачів – прикольна «фішка» бару, інші зазначають, що подібне – неприпустимо.

Facebook, Тоша Цубера

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Зухвала прямота», - зазначив один із коментаторів.

У чеку також вказана адреса бару – вулиця Джохара Дудаєва, 16. За цією адресою діють кілька закладів громадського харчування: ресторан «Johnnies Tavern», домашній ресторан «Галушко» та бар «Cantona Pub». Хто з них нагрубив клієнтові, невідомо.

Нагадуємо, що днями в одному з ресторанів Львівській області сталося масове отруєння — четверо людей потрапили до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа на Харківщині за цей рік зафіксували майже 30 випадків захворювання на сказ

Також Знай.uа писав про те, що експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.