У віторок, 3 грудня, градоначальник Львова Андрій Садовий подав апеляцію на рішення Вищого антикорупційного суду, який обрав йому запобіжний захід у справі про продаж землі під індустріальний парк біля села Рясне-Руське у вигляді застави у розмірі 1 млн 56 тис. гривень.

Андрій Садовий, мер Львова
Андрій Садовий, мер Львова

Відповідним коментарем мер поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Ми подали апеляцію. Це рішення не було складним, бо за весь час роботи міським головою я не раз переконався, що за справедливість треба боротись. Успішний Львів завжди буде комусь кісткою в горлі, але нам своє робити", – прокоментував Садовий рішення про апеляцію.

Скріншот із facebook-сторінки мера Львова Андрія Садового

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Окрім того мер Львова додав, що нідерландська компанія СТР, що придбала землю, написала листа міській владі Львова, прем’єр-міністрові та президентові щодо захисту іноземних інвестицій.

"Хочуть зробити у Львові 3 000 робочих місць і просять, щоб їм не заважали. Взагалі найкраща допомога бізнесу – не заважати", – резюмував Садовий.

Про час і місце апеляції буде повідомлено додатково.

Варто нагадати, що за судовим засіданням 27 листопада у Києві слідкувала вся Україна. Тоды міському голові Львова Андрієві Садовому призначили 1 млн 56 тисяч гривень застави. Крім цього, його зобов’язали прибувати за вимогою до детектива, прокурора чи судді, повідомляти їх про зміну місця проживання чи роботи, утриматись від спілкування з іншими підозрюваними та свідками.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, САП оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому, яке стосується незаконних оборудок із земельними ділянками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Садовий заявив, що не має мільйона гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати

Також Знай.ua писав, Кличко заявив, що готовий взяти Садового на поруки.